Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden kom!

Orden kommer till mig

Orden finns inom mig,

ord som jag vill ge dig.

Men du är långt borta nu,

dit jag inte når dig.

Jag vill en sak,

men är ej säker om du vill samma.

Orden kommer till mig,

men hur ska jag förmedla mina känslor?

När jag är stum,

orden finns bara inom mig.

Kan du läsa mina tankar?

Vill du nå mig?




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria