Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med den här bilden vill jag framhålla att inte alla som bor i huvudstaden är singlar, en del skrivs i plural


Konsten att regissera en humla







Vi åt fisk ikväll
kolja, trodde jag

i folie med potatis o lök
finskuret förstås
med fem olika kryddor

men det var b:n i den
så var det väl
abborre ändå

min vän hade brått hem
lade benen på ryggen
jag lade mina på fatet




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 19:15



Bookmark and Share


    Bim
...det är något visst med dig lodjuret
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP