Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmm så är det


Omgivningen ger mig ålders noja

Du ser ut som 25
beter dig som 45
men är blott 35
nu jädrar
ger jag upp


går hem




Fri vers av lilla t
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-27 08:58



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
...och njuter av alla fina sidor. Häftig...
2008-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är väl att man är sig själv.
Ålder är bara en siffra.
2008-06-27

  Jean-Michel Orblin
Ålersfixering
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t