Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Den som väntar på något gott

har något att se fram emot

Men den som väntar för länge

har inte satt gränser




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt