Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klåfingrig

Jag har handen i syltburken igen,

kan inte låtabli.

Den är söt och god den här sylten,

men har den inte en liten konstig eftersmak?

Tankarna går dit de vill,

fast jag har sagt åt dem att inte göra det.

Känslorna pratar sitt eget liv,

fast jag förbjöd dem.

De viskar lockande,

men jag vill inte höra på det örat.

Så lockande, så lockande............




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria