Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


jag tillber dig

hjärtesorg i halsen
vibrerar
svår, men så villig




Fri vers av Amirella
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-07 10:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
magnifik sägesfull
2012-07-19

  Dan Linder
Ett skolexempel på en stor liten text, väl valda ord som säger mer än tusen andra. Bra!!!!!!!!!!
2005-07-08

  karenina VIP
kort koncis kärnfull - fin!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella