Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen egen vilja!


sirpomani

Jag var 19 du 17 år.

Träffade dig på grönan.

Nej du får inte köpa godis bara ett äpple när vi tittar på filmen.

Borsta tändera efter varje måltid.

Nu ska vi dit och inte dit.

Nu ska vi älska.

Gör du inte som jag säger gör jag slut.

Gör du som jag säger gör jag slut .

Du har ingen egen vilja och kan inte säga ifrån.

Hade du haft det så skulle jag inte göra slut.

Hej då vi ska aldrig träffas mer!







Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-07-07 10:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
"Gör du som jag säger gör jag slut .
Du har ingen egen vilja och kan inte säga ifrån.
Hade du haft det så skulle jag inte göra slut."

nickar igenkännande och skakar ledsamt på huvudet..

bra!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin