Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill klä mig i din doft

Jag vill ta med mig allt du har
när jag reser
Jag vill klä mig i dina jeans
dra din t-shirt över mina bröst
Jag vill raka av ditt skägg
och sätta det på mina kinder
Jag vill rycka av dig dina naglar
och sätta dem över mina
Jag vill ta din hud
och trä den över min
Jag vill ha dig nära
varje dag minut och sekund
Fylla det tomrum
du fått mig att finna




Övriga genrer av SofiaN
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-07-07 13:19



Bookmark and Share


  Masoud Vatankhah
En intensiv och stark text, med ett briljant avslut
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN