Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerhängd upphängd eller avhängd

Livlös och levnadstom
Hänger fast
Avliden och påtaget onärvarande
På plats finns tomhet
Fylld av inget
Allt är borta
Här finns död




Fri vers av Pontus Larsson
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontus Larsson
Pontus Larsson