Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensken

Lagom är tillräckligt
Lagom är bra
Lagom är harmoni
Lagom är halvfullt
Lagom är nöjt
Lagom är grönt
Lagom är vi
Ändå vill vi mer
Mer som bara skapar problem
Mer som startar konflikter
Mer som ger maktbehov
Mer som tömmer plånböcker
Mer som suktas efter
Mer som är rött
Mer som är för mycket
Lite mindre mer och mer lagom




Fri vers av Pontus Larsson
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontus Larsson
Pontus Larsson