Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idealet?

Vill vara
Vill synas
Vill höras
Ska le
Ska gilla
Ska älska
Är så
Är lik
Är ounik
Är det du?




Fri vers av Pontus Larsson
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-06-28 14:56



Bookmark and Share


    annkajsafelicia
har jag sagt att du skriver underbart bra?
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Pontus Larsson
Pontus Larsson