Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograferade den där skylten idag och fick vissa tankar.


shop til you drop

Shop til you drop

(eller Jorden går under)

Njut som en dåre av handelns under

Njut som om dagen idag är den sista

Imorrn får du kanske plats i en kista




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-28 15:53



Bookmark and Share


  vera gade VIP
idag röd - imorgon död..
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP