Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt mig...


Jag kan inte ge dig rymden

Jag kan inte ge dig rymden
men jag har grävt ett hål i mitt hjärta
bara för att ge dig en egen rymd

Du får mer än gärna ockupera mig

Jag vet att ljus brinner ut
men jag ska göra mitt bästa
för att hålla dig varm tills vi dör

Du får mer än gärna dela grav med mig

Jag kanske inte är särskilt stark
men när gatorna ersätts av is
ska jag bära dig härifrån

Du får mer än gärna tillåta mig

Jag kan inte ge dig allt
bara det jag har
och det är min kärlek till dig

Du får mer än gärna älska mig tillbaka




Fri vers av Tim Sterner
Läst 1071 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-07-07 15:19



Bookmark and Share


  Ebananernagula
Mycket bra!
2010-09-16

  Ebananernagula
Mycket bra!
2010-09-16

  hallonbåt
Underbart
Vackert
Kärleksfullt
Inspirerande
2006-07-15

  Skrattgul
Vad kan jag säga? Den här är väldigt fin, ord som berör och efterlämnar en slags sorglig melankoli i hjärtat. Men jag älskar varje stavelse.
2006-06-16

  yoyyo
å vackert!
Vackert
å
vackert
2006-04-01

  Wäppling
Bland det vackraste jag läst.
Finns ingenting att kritisera här, knappt ens positiv kritik. Det är perfekt.
2005-12-24

  belladonna
Jag kan fortfarande inte fatta att något så fint är riktat till mig... Vi kan vara varandras astronauter :) Älskar dig.
2005-09-02

  utopia
nja.. den här ger mig ingen känsla tyvärr.. känns inte som att du lyckas förmedla det du vill säga, det blir lite för mycket klicheer o klyschor

kanske hade det hjälp att titta över ordval o likn?
2005-07-26

    ej medlem längre
ett stycke stack ut aldeles speciellt, det här:
Jag kanske inte är särskilt stark
men när gatorna ersätts av is
ska jag bära dig härifrån
- bara sååå fint
2005-07-07

  SofiaN
Du har fångat min kärlek totalt.
2005-07-07

    Jonas Blomberg
otroligt bra dikt. talande!
2005-07-07

  Petter Boman
Ännu en gång ett fantastiskt stycke av dig.

Jag kan inte ge dig rymden
men jag har grävt ett hål i mitt hjärta
bara för att ge dig en egen rymd


Helt och hållet magnifikt!
2005-07-07

    Agnieszka
vackert.
så mycket kärlek blandorden =)
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner