Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarkväll

Sommarkväll!

Åh du härliga sommarkväll!
Det luktar kärlek i kväll,
menjag vandrar ensam.
Det är ljummet i luften,
och ljuset är så härligt.

Sommarkväll

Denna kväll kom det till mig,
jag förstod klart och tydligt.
Vad som behövde göras,
denna kväll i stillheten.

Sommarkväll.

Korten jag tar blir fina,
men jag känner ändå sorg.
Kan jag få det jag behöver?
Är det inom räckhåll?

Sommarkväll.

Sommarkvällens ljud,
en bil som kör förbi.
Fåglar som flyger,
någon skrattar högt.

Sommarkväll.

Finns det något härligare,
sitta på verandan i det tynande ljuset,
dricka ett glas rött mustigt vin.
Filosofera med vänner,
eller med sin kära.

Så enkelt, men åndå så uppfyllande.

Sommarkväll.

Jag längtar till en annan sommarkväll,
när jag kommer att vara lycklig.
Längre fram, bortåt vägen,
ligger detta, jag vet det.
Det är bara att försöka vara tålmodig, en dygd.

Sommarkväll.





Fri vers av Anna-Victoria
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-06-28 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria