Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är illusioner


tivoli

sirenerna dånar förbi på e4
och jag gråter inte ens av tanken
när jag shotar tequila på bakgatorna
i staden jag påstår att jag växt ur.
som när tårna trängs i lackskorna.

sena timmen då jag skriker:
rebell revolutionär.
för saker jag önskade att jag vore.
de ropar:
mainstream normal!
så som de alltid velat se på mig.

du viskar:
älskade älskade.
jag kan välja att tro på dig den här gången.
men de vingliga stegen rusar mot
affären som ägs utav någon som inte talar svenska.
och jag köper två paket vogue
bara för sakens skull.

gryningen är alltid kall såhär års
och jag vaknar i en radiobil på det nedlagda tivolit.
pojken som sover brevid mig bjuder på
mitt favoritgodis och han har samma lockiga hår som dig.
ögonen är sömnlösa och när jag tittar noga
är det nog du trots allt.




Fri vers av theas
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 23:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
sena timmen då jag skriker:
rebell revolutionär.
för saker jag önskade att jag vore.
de ropar:
mainstream normal!
så som de alltid velat se på mig.

Det viktiga är hur du ser på dig själv.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas