Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 06.43 och jag ler

Vaknade i morse 05.37

tänkte på dig en stund

men ville ta en extra blund

Vid 05.38

kom jag att tänka på

en del jag skulle göra

fram till 05.42

05.43 började ryggen bråka

strechade för att inte

se ut som en gammal kråka

05.51 tittade jag ut

solen sken som bara den

medan jag slog kroppen i en knut

Reste mig ur sängen vid 06.12

då satte jag ner fötterna

på mitt sovrumsgolv

Frukost gjorde jag kl 06.21

Nygjord jordgubbskräm mmm

det går ner väldigt lätt

Nu är klockan faktiskt 06.43

Tänker på dig lite till

det får min mun att le.







Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt