Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


För livets egen skull

 

livet får sin chans

idag att leva sig själv

och jag följer med

 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-20 09:30



Bookmark and Share


    Scribble
Så positiv du skriver, Ulla!
Vill också följa med.........,
någonstans har mitt liv blivit liggande
för tillfället, men det blir bättre, ny chans.
Stor KRAM /S
2008-07-20

  Yvonne
Härlig haiku. Visst, det är bara att följa med i livets svängar. Underbar bild, älskar vatten.
2008-07-20

    ej medlem längre
Jag ska oxå till Ikea men vill hellre stanna där vid stranden med dessa klokord som sällskap!:)))
Härligt livsbejakande haiku har du flätat upp vännen!
2008-07-20

  Hannadraken
oj en så lockande bild det där var! och jag som ska åka till ikea....
2008-07-20

  Erik L
Hoppfull dikt som gör en gott att läsa nu på morgonen!
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP