Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de sista dagarna


horisont mot natt
skuggor viskar skuggors tid

juni åldras fort






Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-29 18:47



Bookmark and Share


  SurtantZ
Allt för fort, snart är det nyår
2009-06-29

  Bjarne Nordbö
Och jag redan längtar efter unga juli. ;)
2008-06-30

    Glittra G
mmm, alldeles för fort ...
2008-06-29

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-06-29

  -Ulla Tilemo- VIP
...och vips är hösten här, och man står där undrande i höststormen - jaha vart tog den sommaren vägen -
Eller också njuter man av att hösten äntligen är här så att man får vara inne och kura, tända brasor och läsa...fast det är ju en hel del sommar kvar ännu, det är det väl...
2008-06-29

  Mona*
och snart är det slut...

Då kommer juli
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder