Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text skrev jag efter mitt första möte med min son på 9 år, ett möte som var så fullt av blandade känslor, och rädsla...


Plötsligt

Plötsligt så stod han bara där, med solen i ryggen, plötsligt så stod han bara där..

Denna lilla pojke jag längtat så intensivt efter, under alla dessa år, plötsligt så stod han bara där, ögonen ser överallt, precis som det gör på en pojke i hans ålder, plötsligt så stannar dom i mina, jag känner igenkännandet i hans ansikte, jag ser glädjen i hans ögon.

Och han ser samma sak i mig....

Görgen Thonbladh

2005-06-21




Fri vers av Görgen Thornbladh
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-07-07 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Görgen Thornbladh
Görgen Thornbladh

Mina favoriter
Elaka tungor
Ingenting
Önskan