Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting


Tillsammans med
min kropp
förfaller
min hjärna
Jag orkar
inte mer
jag slutar
att kämpa

Mitt liv
är ett skämt
och jag existerar
endast,
lever ej
Mitt inre ruttnar
av all ängslan
och allt hat
Jag är ingenting

Det sägs att
tiden läker alla sår
Vilket hån!
Tid gör bara saker
och ting
värre
Det här livet
är inte menat
för mig
Jag har ju
försökt
Men jag är
levande död
Jag är ingenting




Fri vers av Jessi
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-07-12 22:20



Bookmark and Share


  Viktor
Det är så sant som det är skrivet...
saknaden ökar med tiden..
och kärleken kan t.o.m växa ibland... *usch*
2005-07-13

  Görgen Thornbladh
Extremt hårda ord mot dig själv, men samtidigt en beskrivning av ett tappat liv...

Tack
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi