Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet utan dig

Jag har endast tagit några andetag
Och mitt hjärta har endast slagit ett fåtal slag
Men det har gått en evighet
Och jag har tänkt på dig varje dag




Fri vers av Elfrida
Läst 827 gånger
Publicerad 2005-06-06 20:37



Bookmark and Share


  The Stargazer
Oh, så fint. Enkelt men ändå speciellt. Rytmen och rimmen är perfektion, och orden känns smärtsamt äkta. Jag gillade verkligen den här lilla dikten.
2005-09-20

  Peter Stjerngrim VIP
Igenkänningsgraden är 110 procent - precis så är det när man älskar någon innerligt mycket och den inte är nära!
2005-07-20

  Jessi
Håller med dig... Kunde inte sagts bättre
2005-07-02

  Frida E
vackert..väldigt igenkännande!=)
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida