Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma, - om tystnaden

Mamma,
 

det finns så mycket jag skulle vilja berätta
men ibland tror jag tystnaden säger allt.




Fri vers av Elfrida
Läst 683 gånger
Publicerad 2006-07-14 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida