Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du kallar det svaghet,
allt jag ser är styrka

Och i dina tårar,
ser jag mod




Fri vers av Elfrida
Läst 734 gånger
Publicerad 2006-07-06 18:31



Bookmark and Share


    Per Lindblom
Oh, yes... känsla och rytmsinne. Spelar damen något instrument?
2006-07-09

    vilsen
oh ja ! så skulle jag vilja beskriva min mamma med !!!
2006-07-07

  Eline.P
Oh - en såvacker kärleksdikt!
2006-07-06

    ej medlem längre
mycket sant!
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida