Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om kärlek

Heta kyssar och kuddkrig  i soffan

 

jag var ett barn,
och han borde vetat att ett sådant svek
skulle tvinga mig till att växa upp alldeles för fort.

 

hur vi alltid duschade varandras kroppar i fullt ljus,
men älskade i mörker

 

ett barn i en ung kvinnas kropp,
en önskan om att bli sedd, en längtan efter kärlek.
och en saga som aldrig blev sann.

 

sena nätter i en vuxen mans lägenhet, hans doft,
hennes hunger och längtan

 

en gammal kvinnas trötthet, en ung kvinnas desperation, och ett barns högsta önskan

 

och hur han alltid somnade mot hennes bröst,
och hur hon låg vaken fram tills morgonen
bara för att lyssna på hans hjärtslag




Fri vers av Elfrida
Läst 734 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-21 23:19



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Du trasslar inte in dig i dina egna sensuella stycken som jag tycker är allt för vanligt på poeter.se. Blev nöjd för en gångs skull!
2007-05-19

  Wingardium LeviosA
Du trasslar inte in dig i dina egna sensuella stycken som jag tycker är allt för vanligt på poeter.se. Blev nöjd för en gångs skull!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida