Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma, -om kärleken

Mamma,

vi pratade sällan om kärleken
ändå så vet jag,

 

precis som rynkorna i din panna vittnar om,
att du skulle stå ut med allt för min skull




Fri vers av Elfrida
Läst 741 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-14 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida