Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

också en gammal dikt från 2003




Hallon

i mörkraste vintern
har jag fortfarande smak av sommaren på min tunga
varm sol i min mage




Fri vers av Elfrida
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-07-02 00:34



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
En härlig kortis!
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida