Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var någonting med honom

 

Det var något med minnet av hans fingrar mot min hud
och hur han alltid skrattade åt min vana att duscha i iskallt vatten
pga. Rädslan för att bränna mig

 

eller bli bränd

 

Det var något med sättet han brukade får mig att känna
hur han i ena stunden kunde lägga världen i mina händer,
bara för att i nästa , rycka den ifrån mig

 

makten han hade
och makten han fortfarande har över mig

 

Det var något med hela situationen om att minnas det som varit
och det döda som precis väckts till liv i mig

 

det var någonting med honom
och jag faller igen




Fri vers av Elfrida
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-10-15 10:26



Bookmark and Share


    vilsen
riktigt bra !!!
hur du delar upp berättelsen och hur du duschar i kyla, underbart helt enkelt.
2006-10-15

    Camillaa
Suveränt!
men mkt sorg

gillar speciellt :
" Det var något med hela situationen om att minnas det som varit
och det döda som precis väckts till liv i mig "


/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida