Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra vackraste av färger

Och mamma,

 

Den allra vackraste av färger
Är färgen i dina ögon när du ler




Fri vers av Elfrida
Läst 721 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-03 06:17



Bookmark and Share


    vilsen
klart att det är ! enkelt och snyggt skrivet :D det är visst nån som är tillbaka ?
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida