Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig...som jag längtar efter...förgäves.


Känner du?

 

Känner du?

Om du ser inuti dig,
känner du?

Om du öppnar ditt hjärta,
känner du?

Min längtan, min saknad
min sorg

Känner du?

 

Jag känner varje dag

Min längtan, min saknad
min sorg

Som taggtråd i hela mitt inre

Jag känner varje dag

 

Jag känner varje dag
att du är borta




Fri vers av Jessi
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 21:09



Bookmark and Share


  Матрёшa
oj..jag bara föll när jag läste den här texten. så oerhört stor text, i sin innebörd. Otroligt vacker!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi