Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Tyson, mitt lilla hjärta!




Tack för att du finns

 

När jag tittar på dig
känner jag en kärlek
jag aldrig trodde var möjlig

Dina bruna ögon
ditt ivriga jag
ditt sätt att se på mig och världen

Kärleken till dig
får mina ögon att tåras
min mun att skratta
och mitt hjärta att känna en enorm värme

Det är du och jag, kompis
varje dag
varje natt
alltid

 

Tack för att du finns

Jag älskar dig



 




Fri vers av Jessi
Läst 937 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 20:10



Bookmark and Share


    imnotfinished
hihi, läste den här samtidigt som min hund ligger bredvid med huvudet på min arm och sover. ett stort leende kom på mina läppar
:)
2010-04-17

  Bissen
Han är såååååååååååå söt!
2007-08-20

  Bissen
Jättefint, Jag vet så väl vad du känner, en underbar känsla av villkorslös kärlek.
2007-07-29

  Cris
Fint skrivet. och vilken söt voffsing..
2007-07-26

    Maria Malm
Fint skrivet om en mysig vän!
2007-07-25

  Markattan
Ur hjärtat skrivet till en underbart söt ocvh lurvig vän. Finemang!
2007-07-25

  prinscess VIP
det var vackert skrivet
2007-07-25

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet till din hund.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi