Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~ glöm inte att alla är lika värdefulla ~


Aldrig älskad.

En grå söt ponny står längst bort.
Långt från de älskade.
För att inte synas.
Han har för länge sen ätit upp den sista maten.
Han har för länge sen fyllt boxen med \"skit\".
Tårarna rinner.
Dom syns inte.
Men dom finns där.
Ingen fattar nåt.
Ingen fattar nåt fören de en dag kom på att han kanske var hungrig.
Men då är det redan försent.
Ponnyn har dött för länge sen.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 712 gånger
Publicerad 2005-01-14 16:52



Bookmark and Share


  Jessi
Hjälp, vad den griper tag i mitt hjärta! Såå sorglig ju...
2005-07-10

  stronza
fin o sorglig
2005-01-17

  emma
Du har lätt för att skapa medkänsla,
och jag hoppas du fortsätter med det.
Det finns nog en grå liten ponny i oss alla.
2005-01-14

  Markattan
Sorglig text om utanförskap. (Ska det verkligen vara "tårna" som rinner, inte "tårarna"?)
2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson