Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita hästen

Hästar är fina.
Men alla har inte samma tycke.
En del vill bara känna pengar.
De har inte ens nån häst kunskap.
Hur man sköter en häst!
Hur man bryr sig!
Hur man tar hand om den vita hästen i det vänstra hörne.
Som guds änglar snart hämtar.
Snart finns inte den vita hästen längre.
Och det är bara för en person som inte kan nåt om den vackra hästen!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-15 13:07



Bookmark and Share


  Markattan
Tragiskt och berörande.
2005-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson