Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten om en flicka som saknar sin mamma...


Mamma! Jag kommer snart...

En sakta tår rinner nedför flickans kind.
Hon vill inte gråta.
Hon binder sina ben med ett rep.
Så att hon aldrig kan springa igen.
Så att blodet får rinna ifred.
Hon tar upp kniven.
Hon tappar den.
Hon svär till.
Sedan tar hon upp kniven igen.
Hon skriker mot himlen: \"NU KOMMER JAG SNART, MAMMA!\".
Hon skär sig i magen.
Och lite över allt.
Till slut somnar hon in.
Hon ler nu.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 702 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-10 17:12



Bookmark and Share


    Tussilago
Sorglig text, men väldigt väldigt fin! håller med föregående om atr början hade räckt.. Gillar sista raden dock! bra skrivet!
2005-04-10

  madinsane
'En sakta tår rinner nedför flickans kind.
Hon vill inte gråta.
Hon binder sina ben med ett rep.
Så att hon aldrig kan springa igen.
Så att blodet får rinna ifred'

den första delen är underbart bra skrivet och skulle räcka egentligen. starkt och sorgset.
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson