Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om gjord dikt!


Slagen

Du ger hästen ett slag och säger att du hatar honom.
Du ger honom ett till slag och säger dra åt helvet.
Du ger honom ett slag på halsen och säger åt honom att arbeta.
Du ger honom ett slag till och säger förlåt.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-17 15:28



Bookmark and Share


  stronza
Vissa kan bara ett språk, att slå. BRA skrivet
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson