Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte varför jag skriver det här men läs den om ni har lust.


Finaste färg?

Svart TV - bord.
Svart skärm.
Helvets färg.
Ful som fan.
Brun anslags tavla.
Brun ram.
En kusin till helvet.
Röda rosor.
Röda små hjärtan.
Hjärtats färg kan man inte hata.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-03-16 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson