Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret i buren

Jag sitter här.
Jag lever här.
I en bur så trång.
Kan dom inte fatta att jag vill va fri?
Det hjälper inte hur mycket man skriker,
Människor bryr sig endå inte om oss djur.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-02-16 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson