Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Den lilla flickan hon gråter en sista gång.
Hon höjer vapnet mot sin chef.
Han säger \"du skulle bara våga\".
Han som orskat så många problem.
Bör inte få leva är den lilla flickan åsikt.
Hon siktar och hon skjuter.
Ler ett iskallat leende, nu är han borta.
Djävulens son är borta.
Han kommer aldrig att såra henne mer.
Hon höjer vapnet en sista gång.
Nu är det mot henne, hon trycker och hon skricker.
Vapnet slängs och hittas aldrig igen.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-02-27 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson