Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ångesten slår till

 

När ångesten slår till
har jag inget att sätta emot

Hjälper inte

att huka

att ignorera

att låtsas

 

När ångesten slår till
har jag lust att sluta andas

Den griper tag, vill ta över, vill dominera

 

Vrider om

smärtar så

vill ta mitt liv

 

Ångesten ger mig lust att sluta andas

 

 

 

 




Fri vers av Jessi
Läst 656 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-07 21:22



Bookmark and Share


    imnotfinished
denna förbannade ångest... usch.
mycket bra skrivet !
2010-04-17

    Herr Ångest
Kan bara säga.. gillar texten..

O njuter av andnöden... den ger mig så fina dikter att läsa.

;)
2008-02-10

  Bissen
Och det är då man ska fortsätta andas sägs det... Och hur lätt är det??! Jag blir själv tokig på dessa ångestattacker!!!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi