Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskrank dåre



Trots din fientlighet mot mig
och trots mångfalden av andra män
som skulle kunna falla för mig

står jag ändå kvar
utanför din stängda grind
trogen som en hund
månad efter månad
i bitande kyla
eller stekande hetta


och väntar
på att du ska komma och öppna




Fri vers av Susanna
Läst 1179 gånger
Publicerad 2005-06-30 21:01



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
JKÄnner igen mig jobbig känskla...att mna inet bara kan släppa taget! bra igen!
2005-10-11

  Jessi
Åååååh känner igen mig så!! Men du, vänta inte så länge till, för en som är fientlig mot dig ÄR INTE VÄRD DET!! Och inte värd dig
2005-07-24

  swimsus@gmail.com
"Trots din fientlighet mot mig
och trots mångfalden av andra män"

*Andnöd* Detta är poesi och detta är trofasthet och lojalitet personifierad och stämplad med dina rader..Hoppas dörren öppnas snart..
2005-07-02

  Bodil Sandberg
Tycker mycket om den här dikten
2005-06-30

  Ola Rydberg
Som sagt
det finns nog många andra
som skulle falla för dig
men bra dikt
om
kärlek
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna