Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bebott spökhus

Du betraktar mig
utifrån och in
med mental röntgensyn

Ser i mig en präktig byggnad
med många rum
flera öppna gästvänliga
med både ståtlig och enkel inredning
och några få låsta mörka rum
fulla med spindelväv och skrot

Nästan som ett spökhus

Du har vandrat förbi de allra flesta dörrar
stött på en del värdefulla ting
men även avskyvärda sådana
längst inne i de mörka vrårna

Ändå har du valt att bosätta dig här
utan avsikt att städa


Därför
älskar jag dig




Fri vers av Susanna
Läst 662 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-07 19:38



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Helt fantastiskt bra text, tack för den:)
2010-04-11

    Andreas Berg
Vackra ord
Acceptans för den man är
Tryggheten i den enklaste och vackraste formen
Varandet

Tack för att du delar
2008-11-12

  Sophia B
Himla bra skrivet! Läser med beundran. Bra formulering och bra tempo.
2008-10-06

  Svante
Bra! Texten talar för sig själv.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna