Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna för några månader sedan, så läget ser inte lika trassligt ut längre, som tur är :)


Fast i twist-lek


När dragkampen med dig blev för långdragen
började jag dra i nya rep
tunnare och mer elastiska sådana

Började med ett par stycken
band dem parallellt mot varandra
hoppade twist därimellan

Banden blev bara fler och fler
och i början hade jag kontroll
De gick tvärs över varandra i olika riktningar
slingrandet mellan dem blev en rolig lek

Men nu
Varje steg blir lika riskabelt som plockepinn
om jag ens lyckas förflytta mig
Linorna ligger hudnära
millimeter från varandra

Jag är dömd att fastna
och enda utvägen är den knivskarpa sanningen

Att ta smärtan då de avskurna linorna
snärtar tillbaka på mig
för att sedan stå ensam med skärsår
fri men ensam
med evigt avslöjande ärr


Önskar jag hade nöjt mig med
ett enda rep

Ditt




Fri vers av Susanna
Läst 786 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-09 13:27



Bookmark and Share


  janoch taikon
intressant kul
2008-02-22

    pladask
kul! du lyckas hålla dig till temat snyggt!
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Kär-lek.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna