Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombytta roller


Likt en orm
slingrar jag mig
sakta men säkert
klyftigare än du tror
självsäker i osäkerheten

Vädrar efter kyligt blod
en själ ämnad att krama varm
tills pulsen ränner

Mina ögon glänser
i ivern att ta mig ett bett
men jag väljer att avvakta
ty längtan är obehagligt behaglig

Känner plötsligt en smygande smärta
en påtaglig kraftlöshet

Inser
att jag blivit förgiftad
av mitt byte




Fri vers av Susanna
Läst 950 gånger
Publicerad 2007-03-16 19:56



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
(hahahha..skrattar åt steves utsvävande kommentar i början..)

En listig dikt från början till slut!

Välkommen tillbaka!! ;)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna