Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka


Befinner mig i ljusets milda omfamning
omgiven av toner
som drar ner tempot hos mitt köttsliga kraftverk
till takten av älvornas dans så ljuv

De knotiga giriga lemmar
som annars brukar klösa och slita i mitt innandöme
har för tillfället knytit sina händer
och tynat bort med de mörka molnen

Jag fullkomligt känner
hur mitt liv förlängs
åtminstone en stund

För mig tillbaka till drömmen jag hade som ung
då jag släppte mina tyngder
och iklädd pyjamas sakta lättade från marken
likt en luftballong
Fjärilssimmade mig fram
som om luften vore en tät massa


Känsla
som ger mig tillbaka tron
att jag en gång ska förmå mig att flyga igen

Det gäller bara att våga ta risken att falla




Fri vers (Fri form) av Susanna
Läst 571 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-11 14:55



Bookmark and Share


    Snelin
Vackert, så drömmande. I love it!
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna