Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktad till min psykiskt sjuka pappa


Hjälp mig hjälpa dig

Med stapplande steg tar du dig fram längs vägrenen
på en bred väg med öppna landskap runt om
och djupa diken längs vägkanten

Jag vet att du kan skönja nöjesfälten längs vägen du vandrar
Du anser dem bara inte vara ämnade för dig
och att ta sig dit känns för svårt

Om du bara kunde peka ut en riktning
så ska jag låna ut min axel
för att hjälpa dig med promenaden
genom terräng
och upp för backar

Känn hur sköna djupa andetag i frihet kan vara
så ska du se att rynkan i din panna kan jämnas ut
Du kan stå rakryggad och ta stadiga steg igen

Du ska inse att
det förtjänar du




Fri vers (Fri form) av Susanna
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-01 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna