Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten i Dig


Ge mig en värld för oss två
där jämförelsen är ett glömt kapitel

Hysterin tär på det vackra
ty svart rimmar inte med vitt


Blunda för det förgångna
försök inse

Det är inte färgerna som skapar målningen
det är mönstren


Skissa fritt med kolpenna

Börja med konturerna
så ska du se

att någon annan fyller i dina färger




Fri vers av Susanna
Läst 699 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-07 18:55



Bookmark and Share


  O_regelbunden
fin lämnar fragment av funderingar.
2009-07-31

  janoch taikon
fint , väldigt eget mkt bra jobb
2009-04-13

  handfast.
fiint skrivet:) "börja med konturerna, så ska du se att någon annan fyller i dina färger" (fastna speciellt för detta)
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna