Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så gärna veta

 

Om jag vore smal
skulle du tycka om mig då?

Eller om jag vore
söt
vältränad
eller hade högre IQ?

 

Hur ska jag vara
för att du ska


älska mig?




Fri vers av Jessi
Läst 680 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-05 21:55



Bookmark and Share


  Матрёшa
hur många gånger har man inte frågat sig precis allt sånt..=/
2008-05-01

  Bissen
Jag tycker om dig precis som du är. Men fick jag önska, så skulle jag vilja göra dig lyckligare,gladare och nöjd med dig själv. Och att du vet att du är omtyckt.
2007-08-20

  Jean-Michel Orblin
Omtänksam och du ska känna att du duger!
2007-08-14

  prinscess VIP
det bästa är att du är dig själv
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi