Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ful fet och slapp

 

 

hon kände sig ful
fet och slapp
kroppen hade förlorat all sin form
men hon hade ju barnet
det ljuva barnet

med längtan försökte hon fånga hans blick
han - som var hennes hjärtas man
men han gled smidigt undan
och hon kände sig ful
fet och slapp

hon ammade barnet
grät tyst för sig själv
ville skrika högt
hon hatade att känna sig så ful
fet och slapp

när barnet somnat
kröp hon under obäddade lakan
gömde sig för världen
kurade i hop sig till en boll
av värkande behov

älska mig ändå
ville hon tjuta ut i rummets mörker

när sängen trycktes ner av hans tyngd
höll hon andan
när täcket smektes av hennes skuldror
slöt hon ögonen
när hans läppar fann hennes
kom tårarna

hans händer
som alltid varit stora nog
försökte sluta hennes bröst
hon suckade ut sin längtan
vågade inte möta hans blick
ville inte se avsmak

hans tunga
formade vägar uppför hennes mjuka mage
tills läpparna längtande slöt sig
om hennes trånande bröst
aldrig förr hade hon velat ha honom som nu
aldrig förr hade hon behövt honom som nu

aldrig förr har du varit så här jäkla sexig
viskade han mot hennes hals
innan han förde dem
till toppens berg




Fri vers av Xena
Läst 906 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-11 10:05



Bookmark and Share


  Albert
ja, jag gillar det här också :-)
2007-05-09

  Jojo
Sitter och ler för det är ju så det är
och så han ska säga...
2007-05-08

  Bissen
Väldigt bra skrivet!! Bra, så BRA!!!
2006-07-17

  Jessi
Åååååååååååhhh!!! Jihooooooooooooo, det är ju PRECIS så här det ska vara!!! Vilken kärlek *suck* Vilken text!
2006-06-11

  Howlit
Åhhh, vad generande vackert. Känner igen det du beskriver. Avsmaken för den egna kroppen... som verkar sitta bara i det egna huvudet. Tur är väl det.
2006-06-11

  Nattis83
Underbar! Måste erkänna att min rädsla över att få en oattraktiv kropp efter en förlossning (vi jobbar på att få barn) har minskat, tack! /Natalie
2006-06-11

  hawkeye
*wow* Tjusigt och åtråvackert...
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Xena