Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en sång...


värsta fienden

i mardrömmen skickade jag ut en armé

att föra mitt krig

den enda överlevande

beskrev sedan

under svåra plågor

den vedervärdige fienden

 

det var jag

 

besluten om att vinna kriget

gav jag mig ut på jakt

efter monstret jag hatade

beväpnad med kniv

med hopp om att skära ut svikarens hjärta

 

mitt eget

 



Fri vers av Xena
Läst 813 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 10:58



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En riktigt bra tankeställare. Snyggt skrivet!
2008-05-26

    Imagine
målande beskrivning om hur man själv ibland verkligen är sin värsta fiende.. men man ska ju hålla sina fiender närmre än sina vänner ;)

skämt åsido, vekligen klockren, känner igen mig i vartenda ord och metaforen som krig för något annat är starkt och laddat, bokmärkes!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena