Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag gör

 

Allt jag gör
gör jag ensam

 

Jag är glad att
jag vågar, att jag kan

 

Men allt jag gör
gör jag
ensam




Fri vers av Jessi
Läst 648 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-01 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi