Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroniskt ovidrörd

 

Min kropp och mitt hjärta
längtar

samtidigt blir taggarna utåt
 vassare och vassare

 

Ingen rör
ingen vill röra

Jag dör
sakta


 




Fri vers av Jessi
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-30 22:01



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Gjorde ont att läsa. Tung längtan.
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi